Alliance Française Girona
Informació:

+34 97 220 04 06

info@afgirona.org

Formació

Alliance Françaisecentre especialitzat en l’ensenyament de la llengua francesa , els cursos es basen en una metodologia pròpia, desenvolupada i experimentada.

La nostra principal característica és la flexibilitat que ens permet d’adaptar-nos als nostres alumnes, al seu nivell de coneixements, als seus objectius i a la seva disponibilitat.

Per a obtenir la major eficàcia possible, el nostre sistema d’ensenyament recorre al màxim aprofitament de tots els recursos i tècniques pedagògiques disponibles (premsa, ràdio, televisió, informàtica, vídeo....) 
Naturalment, tot l’esmentat fins ara no seria possible, si a l’Allliance Française no disposéssim d’un equip docent altamentqualificat i amb una gran experiència didàctica.

El professorat d’Alliance Française està constituït per un grup de persones qualificat, competent, il.lusionat i al que apassiona la seva feina. Forma un equip compacte, ben coordinat, i pel qual la comunicació és fonamental: reunions de nivell, elaboració de material pedagògic, formació continuada i informació de l’evolució professional  són el centre de la seva activitat.